Boekingsvoorwaarden

HotelBoekingsvoorwaarden

Prijzen zijn inclusief BTW, diensten, mineraalwater in de kamer en high-speed Wi-Fi. De toeristenbelasting van 1,25 € per kamer per nacht is extra en moet in het hotel worden betaald.

Annulerings- en betalingsvoorwaarden and Waarborg

Annulerings- en betalingsvoorwaarden verschillen per tariefsoort. Bekijk de voorwaarden van elke tariefplan bij het maken van uw keuze.

De reservering zal bevestigd zijn zodra wij uw betaling of uw creditcardnummer hebben ontvangen.

* In geval van een FLEXIBELE reservering met gratis annulering :

 • Als u met een kredietkaart betaalt, is er geen voortbetaling aan het hotel nodig. Uw creditcardgegevens zijn vereist om uw reservering te garanderen tot uw aankomst in het hotel. Uw kredietkaart wordt automatisch gedebiteerd bij het uitchecken. Houd er rekening mee dat uw reservering zal worden onderworpen aan een verzoek om een pre-autorisatie 24 uur voor aankomst voor een bedrag dat gelijk is aan de totale waarde van uw reservering.
 • Als u met een debetkaart betaalt (Bancontact, IDEAL of Maestro) wordt het volledige bedrag aangerekend op het moment van de boeking.
 • Als u per bankoverschrijving, zal uw reservering pas bevestigd zijn na ontvangst van de betaling. De betaling kan worden overgemaakt op de BELFIUS bankrekening IBAN BE 91 0689 4625 93765 BIC GKCCBEBB.

Als de reservering voor 14.00 uur wordt geannuleerd op de dag van aankomst worden er geen kosten in rekening gebracht.

 • Indien de reservering werd gegarandeerd met een kredietkaart, zal de garantie worden vrijgegeven
 • Indien de reservering per bankoverschrijving is betaald, zal het totaalbedrag van uw reservering op uw rekening worden teruggestort.
 • Indien de boeking betaald werd met Bancontact, Ideal of Maestro: gelieve uw reservatienummer en bankgegevens (IBAN n°) door te sturen naar info@hotel830namur.be. U krijgt het bedrag van uw reservering binnen 5 werkdagen teruggestort.

Voor boekingen die na deze termijn worden geannuleerd of in geval van no-show zullen de kosten voor de eerste nacht + taksen in rekening worden gebracht.


* In geval van een NIET-TERUGBETAALBARE reservering vragen wij op het moment van reserveren een volledige aanbetaling van het totale bedrag van de reservering via uw creditcard. De reservering kan niet worden geannuleerd of gewijzigd tenzij anders vermeld.

Bij een boeking van meer dan 5 kamers kunnen bijzondere voorwaarden en extra toeslagen van toepassing zijn. Neem contact op met het hotel voor meer informatie.

Alle extra diensten die tijdens het verblijf worden geboekt of verbruikt, moeten bij de check-out worden betaald.

Check-in/out

Let op: de vroegste check-in tijd is 15:00 uur en de laatste check-out tijd is 12:00 uur op de dag van vertrek. Vroeg inchecken of laat uitchecken kan niet worden gegarandeerd en is afhankelijk van beschikbaarheid tegen extra kosten.

Geaccepteerde betalingsmethode, preautorisatie en borgsom

Indien u wenst te betalen met een credit card, dient u bij het inchecken de kaart te tonen die u gebruikt heeft voor het maken van de reservering. Deze kaart zal worden geautoriseerd voor het totaalbedrag van de accommodatie plus een borgsom van 150 € per kamer, per verblijf. Deze borgsom is ter dekking van eventuele extra kosten die tijdens uw verblijf gemaakt kunnen worden. Indien u liever contant betaalt, dient u bij het inchecken de totale kosten van de accommodatie te betalen plus deze zelfde borgsom. In het geval van vooruitbetaalde reserveringen wordt alleen de borg gevraagd om eventuele bijkomende kosten te dekken die tijdens uw verblijf gemaakt kunnen worden. 

Houdt u er rekening mee dat een geldig identiteitsbewijs met foto vereist is bij het inchecken en een kopie zal worden bewaard in een bestand.

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel. We hebben universele oplaadstations voor elektrische auto's.

Diversen

 • Het ontbijt is gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar onder begeleiding van een ouder die in het hotel verblijft.
 • Een opklapbed kost 30 EUR per nacht per volwassene en kind boven de 12 jaar. Babybedje is gratis beschikbaar.
 • Kleine honden van minder dan 10kg zijn toegestaan met een vergoeding van 30€/nacht.
 • Taksen zijn onderhevig aan wijzigingen.
 • Het gehele hotel is rookvrij. Het hotel behoudt zich het recht voor om een forfaitair bedrag van € 100 aan schoonmaakkosten in rekening te brengen aan iedere gast die in het hotel of in een kamer rookt.

_____________________________________________________________________________________

SPRL Le 830 – Chaussée de Marche 830 – 5100 Naninne  – BTW BE 0833.431.225