Hotel le 830

Hotel le 830

WELKOM IN HOTEL LE 830 NAMUR

Nieuw trendy 4-sterren hotel in Namen

HOTEL LE 830 NAMUR

Welkom in Hotel «Le 830 Namur », ons nieuw trendy 4-sterren hotel dat U stijl, comfort en moderniteit biedt.

Ideaal gelegen langs de N4, nabij de economisch actieve zone van Namur Sud - Naninne,  en op slechts 1km van de uitrit van de autoweg E411 en 8km van de Waalse hoofdstad met zijn indrukwekkende citadel.

Ons etablissement biedt 42 kamers, elegant, ruim en voorzien van alle comfort in een cosy atmosfeer.Het hotel heeft een grote brasserie met stijl ingericht, 2 vergaderzalen uitgerust met de nieuwste technologie en een groot gratis parking voorzien van 12 universele oplaadpalen voor elektrische wagens, evenals 3 PBM-parkeerplaatsen. Gratis WiFi met hoge snelheid is ook beschikbaar in het hele hotel.

Of het nu gaat om een zakenreis, een snoepreisje als koppel, een familievakantie of een uitje onder vrienden, in hotel Le 830 Namur, de hoogste prioriteit is onze klanten het beste en meest memorabele verblijf te bieden. Onze gastvrijheid en gepersonaliseerde service staan hiervoor garant.

Lees meer
Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830
Hotel le 830
Standard Rooms

Standard Rooms

  Zowel gezellig, elegant als functioneel, zijn onze standaard kamers ingericht in een sobere...
Hotel le 830
Executive King

Executive King

Wij stellen U cosy, elegante en functionele Executive kamers voor met een sober en eigentijds...

Zakenvergaderingen of lunches

Wij zijn perfect gesitueerd om vergaderingen en zakenlunches te ontvangen.  Ons hotel beschikt zoals gezegd over twee vergaderzalen, die bovendien over volop daglicht beschikken; ideaal voor bedrijven die aan team building willen doen en zakengesprekken willen voeren, of deze die enkel een klein evenement willen

organiseren.  Onze zalen kunnen tot xx personen verwelkomen, zij zijn uitgerust met  comfortabele zitplaatsen, de nieuwste technologie en mogelijkheid tot catering en overnachting.

Lees meer
Hotel le 830
Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 Hotel le 830 img-7480.JPG

Brasserie Le 830

Onze stijlvol- en aangenaam ingerichte Brasserie Le 830 - kan U 7 dagen op 7 - een uitgebreid kwalitatief ontbijt bieden, samengesteld uit verse en lokale producten en stelt U eveneens, middag en avond, smakelijke brasserie gerechten voor met seizoen producten, samengesteld door onze Chef Maxime en zijn ploeg.

Lumineus, stijlvol en comfortabel, onze Brasserie Le 830, uitgerust met een gezellige bar, een weelderige pergola, verwarmd met verwijderbaar dak, is de ideale plek voor een heerlijk ontspannend moment. Proef één van onze heerlijke frisse lokale bieren, een evenwichtig wijntje, een karaktervolle whisky of een creatieve feestcocktail. Het plezier dat U hieraan beleeft zal U ongetwijfeld de lust om te vertrekken doen vergaan.

Laat alles aan ons over, U bent hier tenslotte om mooie momenten te beleven.

Gratis hoge-snelheid Wi-FI

PRM-toegang

Ontbijt

Brasserie 7 dagen per week geopend en roomservice

Familiekamers

Volledig airconditioned hotel

Gratis parkeren

Oplaadpalen

Welkom in Namen

Namur is een stad op menselijke schaal, vol charme en één van de Waalse toeristische trekpleisters.

De indrukwekkende Citadel, die dateert uit de XIe eeuw en die met een kabelbaan in directe verbinding staat met de binnenstad, biedt een prachtig uitzicht op de stad en de samenloop van Samber en Maas.  De Citadel is één van de grootste van Europa met meer dan 7km ondergrondse gangen die U doen teruggaan in de tijd, en U onderdompelen in het hart van een rijke geschiedenis.  Het wordt een meeslepend bezoek door de verschillende gerestaureerde gangen en galerijen van deze enorme Citadel.

Hotel le 830
Hotel le 830

Access-i

Hotel le 830

Brasserie Le Val 9

Hotel le 830

PressReader

Hotel le 830

Visit Namur

Hotel le 830

Visit Wallonia

Enkele beoordelingen